Het heft in eigen hand

heft

Je kent het vast wel, van die momenten dat je helemaal in je kracht staat, dat je precies weet wat je wilt doen of zeggen. Hoe heerlijk is het om leiding te hebben over je eigen leven? Zou het niet prettig zijn om steeds vaker te weten hoe jij daar vorm aan kunt geven? Hoe neem je de touwtjes in handen, hoe sta jij aan je eigen roer en hoe bestuur je jouw (levens) bus.
Persoonlijk leiderschap houdt in dat je zicht hebt op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten, dat je weet wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Je gaat voor je eigen doelen. Voor leven vanuit je eigen centrum. Moeilijke beslissingen ga je niet uit de weg, je hebt een eigen mening en durft verantwoorde risico's te nemen. Iemand met persoonlijk leiderschap is de baas over zijn eigen leven.
'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen.

Tijdens de training De 7 eigenschappen van effectief leiderschap ervaar je de principes achter een van de meest toegepaste concepten voor persoonlijk leiderschap en effectiviteit. De training neemt je mee op een ontdekkingsreis door je eigen gewoonten en de gevolgen hiervan.

In deze training leer je:

  • de balans te vinden tussen werk en privé
  • verantwoordelijkheid te dragen en durf je risico’s te nemen
  • de principes van persoonlijk leiderschap
  • empathisch te communiceren

Terug naar training- en cursusoverzicht