Individuele Coaching

coaching
Intensieve persoonlijke begeleiding kan nodig zijn om persoonlijke problemen wat nader uit te werken. Uitgangspunt is de vraag die jij hebt op het gebied van werk, relaties, kinderen, toekomstwensen en dergelijke. Hierbij kun je denken aan:

  • conflicten op je werk
  • moeite om voor jezelf op te komen
  • piekeren
  • geen relaties aan kunnen gaan
  • onzekerheid over je toekomst
  • en dergelijke

Er wordt gebruik gemaakt van kunstzinnige werkvormen en spiritualiteit. Door het kunstzinnig werken maak je een verbinding tussen het onderbewustzijn en je dagelijks bewustzijn en kun je de communicatie met je spiegelbeeld aangaan. Het effect is dat je beter leert omgaan met tegenslagen; nieuwe oplossingen durft en kunt vinden; wint aan flexibiliteit en dichter bij je gevoel gaat leven. Ik help je bij het vinden van jouw eigen antwoorden; je eigen oplossingen.

Werkwijze:
In het eerste gesprek verkennen we jouw coachvraag. Na deze intake bepaal jij of je door wil gaan met mij. Vervolgens spreken we 4 gesprekken af, waarna een evaluatiegesprek volgt. In dit gesprek analyseren we of jouw coachvraag op deze manier voldoende aan de orde komt en hoeveel gesprekken er hierna nog nodig zijn.
Er kan gebruik gemaakt worden van kunstzinnige werkvormen zoals schilderen en boetseren, maar dat hoeft uiteraard niet. Het gaat erom jouw behoefte helder te krijgen en de tijd zo zinvol mogelijk te besteden.

Kosten:
De kosten voor een gesprek bedragen € 60. Deze kun je bij je verzekering declareren als je aanvullend bent verzekerd. Mocht je geen aanvullende verzekering hebben, dan geldt er een ander tarief. Samen bekijken we wat voor jou haalbaar is.

Locatie:
Van Silfhout Training & Vorming - Drossard de la Courtstraat 85, Gemert